Reacties van patiënten

In november begonnen met de behandelingen. Ik wist niet precies wat ik ervan moest verwachten, maar liet het over me heenkomen.
Ik leerde omgaan met mijn eigen lichaam. Maar ook met mijn eigenwaarde...ik heb in deze maanden grote stappen gemaakt, ben gegroeid!
Ik heb geleerd om om te gaan met mijn chronische pijn, maar ben ook geestelijk erg gegroeid.
Zeker een aanrader...
Monique,

Bernardi Noordman heeft mij al 2 keer goed geholpen. Ze luistert goed naar de klachten en kan dan direct zeggen waar ze vandaan komen en wat ik eraan moet doen door mijn houding te veranderen. De oefeningen die ze geeft zijn gemakkelijk en doeltreffend. Ze worden in een schriftje opgeschreven zodat ik ze steeds kan lezen en correct toepassen. Mensendieck oefentherapie is denk ik om je te helpen bij je gebrek in je lichaam, maar het is ook om te 'voorkomen' dat je gebrek groter wordt en je op den duur medische ingrepen nodig hebt. Bernardi wil wel dat je doorzet. Ze is direct en eerlijk.

Heel erg bedankt voor je deskundige adviezen.

 

Alles gaat goed met mij. Ik heb heel weinig last van mijn rug.
En als ik heel even last heb dan los ik het op met oefeningen.
De afspraken met jou hebben enorm geholpen. Dankjewel daarvoor!

Rosa, 16 jaar

 

"Door een aantal oorzaken gingen mijn spieren, bloedsomloop enz behoorlijk achteruit. Dankzij mevr Noordman ben ik er weer helemaal boven op.
Zij is voor mij een toverdokter geweest."

 

”Ik heb ernstige osteoporose met ingezakte rugwervels. Bernardi heeft mij leren omgaan met mijn beperking. Dit deed ze door oefeningen en ontspanningsoefeningen. Ook door aanwijzingen te geven. Ze is bij mij thuis geweest om advies te geven over een stoel bij de tafel, zodat ik beter kan zitten, kastjes in de keuken anders indelen enz. Eigenlijk te veel om op te noemen. Bernardi heeft mij leren omgaan met mijn beperking, zodat ik de dingen die ik leuk vind om te doen, weer kan doen. Ze heeft mij het plezier in mijn leven teruggegeven en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”

“Zeer vakkundig geholpen door deze therapeute die met hart en ziel haar vak verstaat. Kan zeer goed luisteren en behandelt direct naar aanleiding van de klachten.”

 

Heeft u ook behoefte aan Oefentherapie? Kom bij ons in behandeling via het contactformulier